NellaMano

NellaMano is onze eigen collectie die bestaat uit een selectie kwalitatieve lederen handtassen en portefeuilles vervaardigd in een Italiaans atelier.

De collectie is opgebouwd vanuit het oogpunt om voor elke vrouw de juiste handtas te creëren voor elke gelegenheid en dit volgens haar levensstijl en persoonlijkheid.


Om onze collectie te vervolledigen hebben wij ons gamma uitgebreid met o.a. portefeuilles, sjaals, parfum en kaarsen. De merken waarmee wij samenwerken passen ook bij onze filosofie:

' Trendy, kwalitatieve fashion '

Biba

Via BIBA bieden wij trendy juwelen, handtassen en sjaals

met een hoog fashion-gehalte aan.Pom

Hippe sjaals met verschillende, unieke prints.

Onderstaand de 4 methodes om een Pom sjaal te dragen.

Bridgewater

LIGHT A CANDLE • FEED A CHILD ™


Bridgewater kaarsen zijn gemaakt van natuurlijke soja voor een lange, schone verbranding.

Vermindert de geurafgifte van de geurzakje? Schud het zakje dan even op, hierdoor wordt de geurafgifte verbeterd.

De zakjes gaan zo’n 3 á 4 maanden mee.

Knip voor het opnieuw opsteken bij de kaarsen eerst een stuk van het lontje. Dit zorgt voor een betere verbranding. De eerste maal dat u ze ontsteekt laat u ze branden tot de soja volledig vloeibaar is.


Geurafgifte/ branduren van de diverse producten:

Scented Votive Candle +/- 15 uur

Scented Sachets 3 á 4 maanden

Scented Wax Bar +/- 50-80 uur

Small Jar Candle +/- 70 uur *

Large Jar Candle +/- 145 uur *

Home Fragrance Oil +/- 80 uur

Petite Reed Diffuser +/- 30 dagen

Roomspray

* Doordat een kaars regelmatig aan en uit wordt gemaakt, zal de brandperiode langer duren. Hierdoor zal de wax minder snel smelten en opbranden.


Light a Candle , Feed a Child™

Bridgewater Candle Company doneert een gedeelte van de opbrengst van elke verkochte Candle Jar aan het Light a Candle Feed a Child project.

Bijna 144 miljoen kinderen over gehele wereld zijn wees. Elke 2 seconden overlijd één van deze weeskinderen vanwege voedseltekort.

Bridgewater Candle Company streeft ernaar om het leven van deze kinderen te veranderen door samen te werken met Rice Bowls™, een non-profit organisatie wiens missie het is om alle weeskinderen wereldwijd van voedsel te voorzien.

Hoe kunt u helpen? Het basis principe is simpel: Voor elke Candle Jar of product uit de Sweet Grace collectie die u koopt, maakt Bridgewater een donatie zodat kinderen een gezonde maaltijd krijgen. 1 Candle Jar = 3 maaltijden per kind .Rosefield

Elegante dames horloges waarin de stijl van Amsterdam en New York samen komen Klassiek en tóch Modern.